/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-513.11.1.lve.el8.x86_64 #1 SMP Thu Jan 18 16:21:02 UTC 2024 x86_64

Natural de Manises, inicia els seus estudis musicals en l’especialitat de trombó, en la Societat Musical L’Artística Manisense de Manises amb el professor Rafael Tortajada Durá. En 1998 obté el títol de Professor Superior de Música, al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València.

Al llarg de la seua carrera musical, ha assistit a nombroses classes magistrals i cursos de perfeccionament instrumental de trombó amb professors com Rafael Tortajada, Enrique Ferrando, Salvador Pellicer, Jacques Mauger, Christian Lindberg i Branimir Slokar.

És professor de secundària en l'especialitat de música. Dins d’aquest àmbit, ha realitzat nombrosos cursos de formació pedagògica entre els que destaquen: “La LOGSE i la seua aplicació a la música”, “Llei de Qualitat de l'Educació”, “Jornades: fer música, pensament i emoció”, “L'instrumental Orff com a recurs educatiu” i “Currículum en formació per competències”, entre altres.

En l'àmbit de la direcció, ha realitzat cursos amb els mestres José R. Pascual-Vilaplana, Jan Cober i Rafael Sanz-Espert, però és amb Pascual-Vilaplana amb el qual ha realitzat els seus principals estudis.

Des de 1999 fins a 2010, és director de la Banda Juvenil de L’Artística Manisense. Ha dirigit com a director convidat la banda Unió Musical Cultural d'Estivella, i ha sigut director titular de la banda del CIMA (Centre Instructiu Musical d’Alfafar). Des de setembre de 2006, és director de l'Agrupació Musical Sta. Cecília del Grau de València. Des de 2012, és director de l’Orquestra Simfònica de L’Artística Manisense.