La Banda Juvenil de L'Artística Manisense es va desplaçar dissabte passat a Picassent (València) per a participar en la XX Trobada de Bandes Juvenils de L'Horta Sud, activitat organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


Un total de 32 bandes juvenils de la Comarca de L'Horta Sud van desfilar al costat de la banda convidada de l'Associació Musical Amics de la Música de Casasimarro (Cuenca), és a dir, al voltant de 1.200 músics.
Fet la calor sufocant d'aqueix dia, l'organització va tindre a bé preparar una cercavila de curt recorregut que van agrair els quasi 40 músics de la nostra agrupació, acompanyats per quatre membres de la Junta Directiva.
La Banda Juvenil dirigida pel seu director Jesús Jareñó va interpretar diverses obres lliures durant la desfilada i una peça obligada enfront de la llotja d'autoritats que es trobava situada pràcticament al final del recorregut. Totes les bandes participants van culminar l'acte amb l'Himne de València sota la batuta del director Juan Bautista Soria Medina.
Sobre les 21.30 hores, en el CEIP Mare de Déu de la Vallivana, va tindre lloc un sopar de convivència oferida per l'Ajuntament de Picassent a tots els músics participants i convidats (paella, papes, beguda i dolç), tornant a casa amb cert cansament però amb la sensació que aquest tipus d'activitats són gratificants en el seu conjunt per als nostres joves músics per la unió dels components formatius i d'oci.