/home/artistica1/public_html
Linux kendall.digitaldisseny.com 4.18.0-513.11.1.lve.el8.x86_64 #1 SMP Thu Jan 18 16:21:02 UTC 2024 x86_64

En el curs 2013-2014 naix la Batucada com una nova agrupació de L'Artística Manisense, així com una nova activitat inclosa dins de l’escola per a satisfer les inquietuds del poble maniser i d’un nombrós grup de músics de la nostra societat. Aquesta activitat s’inicia impulsada pels músics de percussió Vicente Jesús Royo Calaforra, Daniel Jimenéz Sanjuán i Carlos Martínez Martínez i continua creixent en nombre de persones i qualitat musical i d’espectacle cada dia que passa.

Dins de l’estructura de la Batucada, la societat compta amb un grup de batucada amb el nom de Zumba-li Xe com a agrupació de referència en el projecte. A partir d’aquest grup s’han creat les activitat de classes per a adults

El grup de Batucada compta actualment amb un grup de vint músics professionals que omplin de ritme i energia els carrers pels que passen. Han actuat en diversos llocs per tota la nostra Comunitat i participat en nombrosos actes solidaris, així com en actes oficials per al nostre poble.

L’activitat de classes de batucada per a adults compta actualment amb un gran nombre d’integrants que aprenen els ritmes brasilers i afro que els nostres professors preparen. Es treballa el ritme, la tècnica i les bases del solfeig rítmic necessàries per a tocar percussió.

En total, hi ha més de 100 persones involucrades en el grup de batucada i les classes.