El passat mes de desembre es va presentar el documental Mig segle de música, amb motiu del 50è aniversari de L'Artística Manisense. Ara ja està disponible on-line.

A través dels testimonis de set músics i músiques de la banda de L'Artística Manisense, el documental repassa algunes de les principasl fites de la història de L'Artística Manisense: el primer concert, els primers certàmens, la participació en el programa Gente Joven de TVE... L'amistat entre els músics, els viatges i gires, els directors que han passat per L'Artística o el record de companys com el músic i compositor Francisco Tárrega, que va morir en 2018, són algunes de les qüestions que es recorden a través de testimonis de diferents generacions de músics. 

Un documental ideat per a commemorar el 50è aniversari de L'Artística Manisense i que naix de la voluntat de donar a conèixer els inicis d'aquesta societat musical, però també allò que significa per als seus integrants, siguen músics professionals o amateurs que han fet de la música la seua afició principal. Tot plegat una història plena d'emotivitat, anècdotes i records que de ben segur oferiran una nova perspectiva sobre la societat musical.

Pots veure el documental íntegre ací.

1218 documental-rafa-botet

Amb entrevistes a: Rafel Mora, José María Montesinos, Elisa Santiago, Rafael Botet, Marisol Chenoll, Víctor Fluixà i Charo Martínez.

Fitxa tècnica. Direcció: Antonio Gómez. Guió: Antonio Gómez i Anna Mateu. Càmera, so i equip tècnic: Pau Mateu. Muntatge: Antonio Gómez, Anna Mateu i Elena Olmos. Postproducció i grafisme: Elena Olmos 

1218 documental-rafa-mora